Thumbnail
  • 01.08.2021

MUCİZELERİ HAYATIMIZA ÇAĞIRMAK  

ASLINDA ELİMİZDE  NASIL MI ? 

 

Bilinçaltı üzerine uzun yıllardır birçok seminere katıldım , eğitimler aldım, kitaplar okudum.Bilinçaltını programlayabilmeniz hayatınızda mucize diye adlandırdığınız şeyleri yaşamanızı sağlar. 

 

Bilinçaltı Nedir? 

Bilinçaltı bu hayatımızı ve sonsuz hayatımızı kontrol etmemizi, bilinmeyenlerin çözülmesinde bizim farklı sonuçlara ulaşmamızı ve yaşamamızı sağlayan bir kayıt cihazıdır. Bu kayıt cihazı istesek de istemesek de beş duyumuzun algıladığı herşeyi farketmeden kaydeder. Gözümüz saniyede 17 fotoğraf çekerek hayatınızı yaşamanızı sağlar. Üst bilincimiz ise bizi sürekli birşeylere odaklandırır. Bunun nedeni bilinçaltı denilen çöplükteki eski konularla yeni konulara hissettiklerimize, gördüklerimize bilinçaltı gibi tarafsız bakamadığımız içindir. 

 

Bilinçaltını Nasıl Çözeriz? 

Beyinin bilgileri nasıl sakladığı hala bilinmemektedir. Kişiye bir nesne görsel gösterildiği zaman beyin hücreleri arasında bir elektrik sinyal akışı oluşur. Bunun nasıl bir depolama sistemi olduğu bilim tarafından hala bulunamamıştır. Yani beyinin bilgi tutma işlemi tamamen ruhumuzla alakalıdır. Yani algı organlarımız veriyi alarak elektrik sinyali ile beyine gönderir ve beyin belirli hücre gruplarına sinyal göndererek ruhumuza kaydeder. Daha sonra aynı veri tekrar algılanınca yeni birşeyler hissedilince aynı hücre grupları elektriklenerek ruhtaki bilgi ile alakalı bölüme gider ve ilgili herşeyi hatırlatır. Üst bilinç ise yalnızca günlük faaliyetlerimizi algılar.Kısacası bilinçaltını programlalamak istediğimiz şeye odaklanarak bilgi bankasınının yeni kayıt cihazının doğru doldurulması ile alakalıdır. Eğer bunu doğru uygulayabilirsek hayatımıza mucizeleri davet edebiliriz. Beyinini hücre gruplarına gönderdiği sinyal bir enerjidir. Bu enerji serbest yayılır, kendi gibi olanı çeker ve sizi istediğinize götürür. Örneğin; İşinizde iyi bir pozisyona gelmek, kariyer yapmak istiyorsunuz yada keyifli bir ilişki yaşamak istiyorsunuz ... 

 

Bunu her düşündüğünüzde etrafınıza o serbest enerji yayılır ve tekrar ettikçe bilinçaltı bunu gerçek olarak algılar ve sürekli tekrarladıkça öyle olmaya başlamasını sağlar. Kısacası size otomatik pilotluk yapar. 

 

Bilinçaltını Nasıl Programlarız? 

Bilinçaltımıza en yakın olduğumuz zaman frekanslarımızın düşük olduğu bunuada en yakın zaman uykuya dalmadan önceki halimizdir. Uyku hailnde bilinçaltımız açıktır ve herşeyi kolaylıkla kabul eder. 

 

Bir kitap yazmak, seminer vermek v.b ne yapmak istiyorsanız bunu sevgiyle gerçekten yürekten bilinçaltımıza gönderirsek herşeyin varolduğu kayıt cihazımız başarmamız için istediğimiz karşılığı verir. 

 

Uyumadan önce sabah 8.de kalkacağım diye düşündüğümüzde beyin bunu emir olarak algılar ve sizi o saatte uyandırır. 

Asla bu işi başaramam, bu işin olması imkansız v.b.. olumsuz ifadeleri, sözleri bilinçaltı olduğu gibi alır ve söylediğimiz her ne ise bu konuda yeteneğiniz olmadığını kabul ederek kayıt cihazınıza kayıt ettiği herşeyle ilişki kurdurarak hayatınızda herşeyde o olumsuzluğu yaşamaya başlamanıza neden olur. 

 

Unutmayın inandığınız herşeyle karşı karşıya gelirsiniz. O yüzden size zarar verecek üzecek şeyleri düşünmeyin. 

 

Düşündüğümüz şeyleri hissetmeye başladığınızda huzurlu bir zihniniz olur. Zihninizden geçirdiğiniz ve doğru olduğuna inandığınız herşeyi kabul ederek size yaşatır. 

Bilnçaltı kapıdaki güvenliğinizdir. En önemli görevi ise bilinçaltınızı yanlış izlenmilerden korumaktır. Bu nedenle her zaman elinizden geldiği kadar iyi şeylerin olacağını ve o anda olmaya başladığını düşünmeye çalışın  

 

Hayatımızın Her Alanında Ruhen ve Bedenen Mutlu Olmak İçin Neler Yapmalıyız  

Beynimiz her zaman bir bilgsayara benzetilir. Nasıl ki bilgisayarı biz işlemlerle yönetiyorsak, insanı da duygu, düşünce ve davranışları yönetir. Zihnimizin sağlıklı düşünmesi için geleceğe dönük endişeli bir fikrinin olmaması gerekir. 

 

Geçmişteki kötü anıları, keyifsiz hatıraları bugün yaşadığı olaylara taşımaması gerekir. Çünkü zihnimizi en çok öfke ve endişe etkiler. 

 

Sık yaşanan endişe ve öfke daha stresli bir hayat, stresli ve gergin bir hayatda beyinde dönüşü zor olan hücre göçü demektir. 

 

Mutlu Bir Zihin ve Beyin İçin 

  • Kesinilikle hiçbirşey için kendinizi yetersiz hissetmeyin. 

  • Kusursuz olmaya çalışmayın. 

  • Başkalarına hoş görünmek için fedakarlık yapmak zorunda olduğunuzu düşünmeyin. 

  • İlişki ,evlilik gib duygusal anlamı olan hiçbirşeyi başarı yada başarısızlık olarak düşünmeyin. 

  • Gününüzü mutlaka 3’e bölün. Kaliteli uykuya, çalışmaya sevdiğiniz şeyleri yapmaya mutlaka vakti ayırın. 

  • Eleştiriye açık olun. 

  • Mükemmel olmaya çalışmayın, elinizden geleni yapmaya çalışın. 

  • Hiçbir zaman yalnız olduğunuzu veya yalnız kaldığınızı düşünerek önününüze engel koymayın. 

  • Her zaman içinizden geldiği gibi davranın. Önyargılı olmayın. 

  • Kendinizi beğenilme ve takdir edilme beklentisi içinde olmadan kimsenin sevgisine ihtiyaç hissetmeyecek kadar sevin. 

  • Doğrularınızın sadece kendi doğrularınız olduğunu Başkalarının doğruları olmak zorunda olmadığının farkında olun. 

  • Etrafınızdaki kişleri çözmeye denetlemeye kalkmayın. 

  • Sürekli okuyun ki zihinsel faaliyetleriniz çalışsın. 

  • Gergin olduğunuz zaman Lütfen şu nefes egzersizini yapın ; 

  • Sağ elinizi karnınıza sol elinizi göğsünüzün üzerine koyarak sakin ve derin nefesler alın. (Karnımız özümüzle ve hayatla olan, göğsümüz ise sevgi ve anlayışın merkezidir.) Üst üste birkaç derin nefes aldıktan sonra mutlaka birkaç kez normal nefes alarak dinlenin. Bunu günlük alışkanlık haline getirmeye çalışın . 

  • Aileniz ile bağlarınızı asla koparmayın.

1968 © Uçak Teknisyenleri Derneği